Lievelingsboeken Top 3

Het is al een hele tijd gleden dat ik nog eens berichtje heb geschreven! Maar geen nood ! Ik ga de komende dagen heel wat berichtjes plaatsen. Vandaag mijn Lievelingsboeken!

  3: wat als… – Danielle Bakhuis

Dit boek gaat over een meisje, Jade, die vroeger iemand pestte. Na een aantal jaren komt dat meisje terug op school en ze is uit op wraak…

Wat een goed boek is dit! Je zit helemaal mee in het verhaal, de personages en de locaties zijn heel goed beschreven en het heeft een spetterend, onverwacht einde! Echt een aanrader!

  2: smaragdgroen – Kerstin Gier

Gwendolyn is één van de twaalf mensen die kunnen tijdreizen. Het lijkt natuurlijk allemaal heel leuk, maar Gwendolyn zou er veel voor doen om een normaal meisje te zijn. Tijdens haar tijdreizen moet ze met Gideon, op wie ze stapelverliefd is, gevaarlijke uitstapjes maken om het geheim te kunnen ontfutselen. Maar niet iedereen is te vertrouwen…

Ik heb echt genoten van dit boek! Het derde en beste deel is zó goed! Leuke schrijfstijl van Kerstin. Heel erg mysterieus en je zit met heel veel vragen waarop je pas op het einde een antwoord krijgt. Ook een super einde! Als je houdt van liefde en mysteries, lees dan dit boek!!

  1: de one – Kiera Cass

America weet nu wie ze wil en ze zal voor hem vechten. Maar dat gaat niet altijd van een leien dakje. De andere meisje die meedoen aan de selectie willen namelijk exact hetzelfde en de koning heeft iets tegen America. Hoewel het vooral een liefdesverhaal is, komen er toch ook wel wat actie-momenten in. 

Welverdiende nummer 1 ook weer het derde en beste deel. 🙂 kiera Cass is een tovenaar met woorden en verzint de meest romantische scènes. Sommige dingen zijn wel een beetje voorspelbaar maar heel wat ook gewoon echt niet! Ik was zo verrast door een paar dingen dat ik toch even moest stoppen met lezen en het een beetje laten zinken. Maar ja, dan kom je aan het einde en dan denk je : ‘ verdorie, nu is dat boek al uit!’ Dus dit is een welverdiende winnaar!

Wat is jouw lievelingsboek?

2 gedachtes over “Lievelingsboeken Top 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s